Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Bluethoot hangszóróm sistereg,...

Bluethoot hangszóróm sistereg, mitől lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

napokbna vettem egy Blitzwolf BW-AS2-es hangszórót és bekapcsolástó a kikapcsolásig egy háttér sistergése van és kisebb hangerőné elég zavaró.

Utána néztem már neten hogy mi baja lehet de semmi köze sincs a háttérzajnak meg a kapcsolathoz,módhoz,töltöttséghez,hol van éppne a hangszóró a telefontól, semmitől se függ a zaj se a hangerőtől egyszerűen ott van a háttérben kikapcsolásig. nagyjából 1 méterrről is halható.

kérdésem az lenne hogy mit utdnék vele csinálni ?

szét szedni nem igazán tudnám nem is értek hozzá.

váalaszokat leőre is köszönöm.

2019. máj. 31. 11:52
 1/7 anonim ***** válasza:

1. Megszokod

2. Eladod

2019. máj. 31. 12:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyin szépen köszönöm a semmit érő választ, idáig eljutott az én agyam is.
2019. máj. 31. 13:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Szétszedni nem akarod, gondolom megnézetni se. Rákerestem neked, írja más is, hogy súg, innentől típushiba. Pontosabban olcsósítás gyártói oldalon. Röviden: behúztak. Máskor keress tesztet youtubeon, mégiscsak olcsóbb úgy rájönni, hogy neked nem ér 30at.
2019. máj. 31. 13:56
 4/7 A kérdező kommentje:

Rákerestem neten, youtubon.

Tech 2,AnominInc illetve a Hyperesek is csináltak róla videót azoknál semmi ilyen probléma nem jelentkezett.

Plusz sehol máshol nem láttam embert erre a hangszóróra panaszkodni pedig utána néztem.

2019. máj. 31. 14:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha fitár hozta, akkor szeri tem élj az elállási jogoddal!

Ha nem, akkor is megoróbálhatod visszavinni.

2019. jún. 1. 03:15
 6/7 sedovarior válasza:

Megkérdezhetem,hogy mi lett a megoldás a problémára? Én most kaptam egy ugyan ilyen hangszórót, és ugyan ez a problémám. Kb. 1 m-ről hallani egy folyamatos sistergő hangot, ha nem szól zene, sőt, halkabb zenékbe bele is hallatszik.

Én is végignéztem egy rakat tesztet ismerős ajánlotta, hogy fasza, de azért ezzel nagyon nem vagyok kibékülve, főleg, hogy asztalon tervezem használni karnyújtásnyi távolságra.

Csak ez a termék selejtes? Vagy az összes ilyen?

2020. dec. 26. 13:57
 7/7 anonim ***** válasza:
#4 Ezeknek általában FIZETNEK de nem is keveset és ADNAK EGY SABLON szöveget az ilyenekről. Meg létezik olyan hogy videó és hangmanipulálás géppel ott el lehet némítani a zúgást akár már Audacity felvétellel is
2021. júl. 27. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!