A problémám a következő. Össze szeretném kötni őket HDMI kábellal, de a gép nem ismeri fel. "Nem található másik képernyő". Videókártya drivert frissítettem, TV-t beállítottam HDMI-re ( van rajt 3 is, próbálkoztam az összessel ), többször kikapcsoltam őket, kihúztam-bedugtam a kábelt de semmi. A listában csak a monitorom neve jelenik meg a TV-n pedig No Signal. Mit csinálok rosszul?
Csak ez az egy van, vadi új, egy órája bontottam ki.
2019. máj. 29. 15:20
3/8 anonim válasza:
10 méteres kábel is okozhat ilyet, egyébként keresztpróbák végzése.
TV-re másik forrás, PC kimenetére másik kijelző, teszt.
2019. máj. 29. 15:43
4/8 A kérdező kommentje:
Szomszéd laptopjával kipróbáltuk, egyből felismerte a TV-met, megy hibátlanul. Tehát a kábel ( tényleg 10m egyébként ), és a TV pipa. Marad a gépem...
2019. máj. 29. 16:23
5/8 anonim válasza:
Lehet, meglepődnél akkor, ha kipróbálnád egy rövidebb kábellel.
32 collos pehelysúlyú TV-t nem sokból tartana közelebb vinni a géphez, egy próba erejéig.
2019. máj. 29. 16:40
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor szerzek be egy rövidebbet kipróbálni. Bosszantó, épp azért vettem 10m-eset, mert a PC a szobámban van, a TV meg a nappali közepén... Ha közelebb akarom vinni át kéne rendezni mindent. Csak heti pár filmet és Youtube videót szerettünk volna így megnézni kényelmesen, de hát nekem egy ilyen egyszerű dolog sem jön össze...
Nekem 1,5 + 5 métert told össze, noha ezen a távon erősítő nélkül is menne.
De ez megvolt egyéb okból, így inkább beiktattam, toldó gyanánt.
Egyébként pár hónapja szintén volt valakinek gondja ezen a fórumon, 10 méteres kábellel.
2019. máj. 29. 17:01
8/8 A kérdező kommentje:
Jelentem működik. Kép-hang tökéletes. Az oka, hogy eddig nem volt jó pedig az, hogy egy balfék vagyok. Alaposabban szemügyre vettem a gép hátulját és mit találtam az alján? Persze, hogy egy másik HDMI portot. Még a kupak is rajt volt. Az okos fejemmel az alaplap portjába dugtam a kábelt nem a VGA-ba. Csatlakoztattam és már pittyent is, hogy észlelet valamit. Tehát a nem létező "probléma" megoldva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!