Erősítő tv alaplapból?
Ne erőltesd a dolgot.
Ebayról fillérekért lehet rendelni.
Pláne, ha SMD alkatrészek is vannak, azzal is szórakozhatsz.
Egész alaplapot is be lehetne üzemelni, csak elég gány munka. Akár még a tápegységgel együtt is, sorvégfokot leállítva természetesen (csak ki kell venni a tranzisztort), így nem generálja a nagyfeszültséget sem.
De szerintem tévedsz, ha azt hiszed, hogy nem fontos megadni a típusát, mert úgy gondolod, hogy nincsenek itt TV-vel régóta foglalkozó szakemberek, akik fejből "ismerek" sok ilyen kacatot.
Ha így kérdezed, akkor rögös lesz az út, ezt még pár évig gyakorolni kell valószínűleg.
Nyilvánvaló, én is úgy tanultam meg a szakmát, hogy erősítőket és még sokféle elektronikát építettem, illetve magam is terveztem.
Ha megrendeled Kínából pár dollárért, abból ilyeneket nem tanulsz, az is igaz.
Te tudod, hogy a megalkuvó, de gyors utat választod, vagy megküzdesz a tudásért, de annak nem ez a fórum a terepe.
"Ha megrendeled Kínából pár dollárért, abból ilyeneket nem tanulsz, az is igaz."
De nem is fogja megrázni az áram.
Azért meg hogy szóljon a zene, nem kell évekig tanulni. Megveszi, összeköti, szól.
A tévés cuccot meg csak elcseszi ha nem ért hozzá.
"De nem is fogja megrázni az áram."
Ja, akinek ez probléma, felejtse el az egészet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!