Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » PlayStation4 vagy Xbox vagy...

PlayStation4 vagy Xbox vagy PC-n játsszak inkább?

Figyelt kérdés

Laptop esetén érdemes gondolom valami drágábbat venni a teljesítmény miatt.

Amúgy is most vennék újat, melyik érné meg leginkább?

2019. máj. 26. 12:13
 1/8 anonim válasza:

Szia én PC-t vennék mert drágább mint egy konzol de sokkal több dolgot lehet csinálni pl.játék,filmnézés,internetezés(facebook,youtube stb) plusz rátudsz keresni bármire.

Sok játék (nem sokkal) olcsóbb PC-re és ha valamilyen játék nem tudod, hogy tetszene-e letudod tölteni rá.

Persze ez csak az ém személyes véleményem.

2019. máj. 26. 12:20
 2/8 anonim válasza:
És a gépet lehet "fejleszteni" ez lemaradt.
2019. máj. 26. 12:21
 3/8 A kérdező kommentje:

Laptop-om már amúgy is van, szóval mindenképp veszek. (cserélem)

Csak nem tudom rászánjak-e még 200-et a mostani kereten felül a jobb grafikus kártya stb miatt.

2019. máj. 26. 12:33
 4/8 Invader Nik válasza:

Amennyiben konzolt veszel én mindenképp PS4-et javaslom mivel sokkal korszerűbb és kidolgozottabb mint az XBOX One. (használt játékokat meg betutdod váltani.)

De egyébként PC az amit a legjobb döntés mivel az fejleszthető, ha akarsz akkor vehetsz hozzá konzolt is akár,továbbá multifunkciója révén ugyanúgy használhatod mint a laptopot csak gyorsabb és tudsz rajta játszani.

Ezen felül a játékok is örökre megmaradnak amenyibben aktiválod őket egy online platformon pl steam.

De ha tipikus magyar vagy akkor akár le is töltheted őket ingyen. (EU-ban máshol ez bűncselekmény)

Én azt javasolom amenyibben PC-t veszel a legjobban úgy jársz ha magad rakod össze és külön megveszed az alakatrészeket.

Nem tudom garantálni hogy a bolti megéri-e mert én mindig magamnak raktam össze.

2019. máj. 26. 13:39
 5/8 anonim ***** válasza:

inkább konzolon játssz

ugyanis az arra való

a notitba meg vegyél ssd-t

2019. máj. 26. 19:45
 6/8 anonim ***** válasza:
60%
Xbox one X-et ajánlom
2019. máj. 29. 08:45
 7/8 anonim válasza:
Én pécét vennék, hameg az nem játszik, akkor pedig xboxot, mivel 3 generáció játékaival tudnál játszani.
2019. máj. 30. 18:42
 8/8 anonim válasza:
Xbox
2019. jún. 2. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!