Hangszóró szerelés?
Figyelt kérdés
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy szétszedtem egy működő 2 hangszórós képcsöves tvt amiből én szeretnék csinálni egy olyan hangfal párt vagy 1 hangfalat 2 hangszóróval amit rátudok dugni telefonra, zene illetfe film nézés szemponjából és az lenne a kérdés hogy hogyan tudom megvalósítani2019. máj. 25. 20:06
1/1 anonim 

válasza:

Kell egy erősítő, ami stílszerűen lehetne egy TV-ből származó is, de arra kisebb az esély, hogy pont olyat bontottál, ami végfokmodul formájában kiemelhető.
Láttam már olyat szervizben, illetve nekem is van ilyen bontott sztereó panelom, de sokkal gyakoribb, hogy az alaplapra van építve.
Nem probléma egyébként, Kínából lehet rendelni sokféle végfokpanelt, kell egy tápegység, hangerőszabályzó potméter, csatlakozók, bedobozolni, kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!