Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi lehet a gond? Felpörög a...

Mi lehet a gond? Felpörög a ventillátor, majd 1 sec után leáll!

Figyelt kérdés

Nos a dolog nagyon érdekes, mivel kb magától romlott el a gépem! Pontosabban úgy, hogy este kikapcsoltam normálisan, majd azt követően reggel történt meg ez a hiba! Kapcsoltam volna be, és ez a hiba fogadt!

Semilyen szemmel látható hiba nincs az alaplapon! Többször is át néztem a kondikat is, és semmi púp nincs semmi!

Gépem: i3-4170

alaplap: Asus B85m-G

tápegység: FSP350-60APN 350W Bronze

Videokártya: Asus hd radeon 6870 1gb

Válaszokat előre is köszönöm!

2019. máj. 24. 12:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Hány ilyen tápegységhibával találkoztam TV-nél is, amit este kinyomtak, másnap nem indult el.

PC-tápnál csak azért ritkábban, mert TV-szervizemben az eleve ritkább.

Ez nem érdekesség, így működnek ezek a dolgok.

"Legjobb", amikor a tápegység tönkretesz még mást is.

2019. máj. 24. 15:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezt mind értem, de az a fura, hogy probáltam már most nemrég egy másik táppal is, és ugyan az a probléma
2019. máj. 24. 15:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Az még nem bizonyítja, hogy az első tápegység nem okozhatott kárt az alaplapban, de ha a vizsgálatok során ez kizárásra kerül, akkor is lehet egy alaplapnak bármi más hibája.

Csak sokan azt hiszik, az elektronikai javítás abból áll, hogy kondenzátorokat cserélni, de azt is lehetőleg ész nélkül vaktában, az összeset.

Az igaz, hogy egy szakember is először vizuálisan szemlélődik, de amikor nem látni semmit, utána jön a valódi munka, műszeres hibakeresés stb.

Naponta hitetlenkednek az emberek, hogy nahát, a TV csak úgy elromlott, minden előjel nélkül.

Miért, talán be kellene jelenteni előre?

Elromlik, ez már csak így megy.

2019. máj. 24. 16:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Még valami fontos lenne! Most már még be sem akar kapcsolni akár hogy próbálom nem kapcsol. Mi lehet az oka? Valaki pls.
2019. máj. 27. 18:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs, pedig ez a szakmám. Miért?

Mert a Gyakori Kérdéseken még nem fejlesztették ki a távoli műszeres hibakeresés funkcióját.

2019. máj. 27. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!