Mi a velemenyetek a T-home csaladi musorcsomagrol? (55 csatornas, Sat TV. )

Figyelt kérdés
Ha vihar van, nem megy el az adas? mert mi digisek vagyunk, es, ha vihar van, akkor azt irja ki, hogy nincs jel, vagy a jel gyenge.
2010. júl. 7. 11:48
1 2
 1/11 anonim válasza:
mi is digisek voltunk, nagyon szar volt, most tértünk át thomera úgy egy fél éve, de mikor vihar volt, akkor nem ment el:)
2010. júl. 7. 11:54
 2/11 anonim válasza:
Nekünk t-home családi van, sat tv. A legkisebb felhősödésnél elmegy az adás, tegnap este a focimérkőzés első felét nem láttuk. Mióta ilyen az időjárás, hogy ennyi vihar van, nagyon nem vagyunk megelégedve velük, ahogy lehet, váltunk, mert heti átlag 3x csak a sötét képernyőt nézegetjük. Én nem ajánlanám!
2010. júl. 7. 11:58
 3/11 anonim ***** válasza:
hát én Sat TV-t semmiképp sem ajánlanék akár ki is a szolgáltató. De ha már mindenképp Sat akkor inkább Digi.
2010. júl. 7. 12:11
 4/11 anonim válasza:

A t-home és a digi tv sat szolgáltatása szinte ugyanolyan minésőgű. Sőt UPC stb nél is.

MIVEL SAT TELEVÍZIÓ. ÉSa technológia miatt az idősjárás bezavarja a vételt. Nem tudom ezen mit nem lehet érteni. Persze h. gyenge a vétel HA VIHAR VAN, ESŐZÉS STB, a műhold akkor nem tudja a jelet a fejhez normálisan továbbítani.

Itt nem a szolgáltatókkal van baj, egyszerűen ILYEN a technológiája.

2010. júl. 7. 12:24
 5/11 A kérdező kommentje:
jaa. :( csak a diginel elvettek par csatornat, es az is idegesitett, hogy amikor vihar volt.. (multkor meg eso se volt) akkor nem lehetett nezni a tv-t.
2010. júl. 7. 13:21
 6/11 A kérdező kommentje:
de akkor latom h mindenhol ilyen. :(
2010. júl. 7. 13:21
 7/11 anonim válasza:

igen, mivel nem kábelen történik a vétel átadása, hanem leegyszerűsítve a levegőben.

Tehát, ha esik az eső, fúj a szél nagyon, valószínűleg akadozni fog a kép.

De ILYEN a technológiája, gondolom tudta mindenki mikor igénybe vette ezt a szolgáltatást.

2010. júl. 7. 14:04
 8/11 A kérdező kommentje:
:)
2010. júl. 7. 17:31
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát, nekem csak nagyon ritkán megy el az adás. (Csak extrém vastag felhőnél, vagy hatalmas viharban). De szerintem inkább UPC Direct. mint T-Home.
2010. júl. 7. 18:53
 10/11 anonim válasza:
szerintem a thome jó, még a viharban sem ment el nekünk egyszer sem
2010. júl. 7. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!