Xbox 360 vagy psp?

Figyelt kérdés
szerintetek melyik a jobb?
2010. júl. 7. 10:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
psp
2010. júl. 7. 10:51
 2/18 A kérdező kommentje:
köszi
2010. júl. 7. 10:54
 3/18 A kérdező kommentje:
és szerinted miért jobb a psp?
2010. júl. 7. 10:56
 4/18 anonim ***** válasza:

Teljesen más a kettő.

Az psp egy kézikonzol, tehát hordozható és játszhatsz vele bárhol.

Az xbox viszont olyan, mint egy pc, tehát ott van a lakásban és ott tudsz vele játszani.

Azért grafikai különbség van a 2 cucc között, tehát a psptől ne várj olyan jó grafikát.

Ezt igazából neked kell eldöntened, hogy neked mire kell.

2010. júl. 7. 10:58
 5/18 anonim válasza:
Csak PSP-m van, de szerintem jobb lehet a Xbox 360. Úgy hallani, nem épp a legmegbízhatóbb gép, de több és jobb játékok jönnek ki rá. Szerintem a PSP-nél a PS2 is jobb (azom viszont van, szóval nem üres beszéd).
2010. júl. 7. 10:59
 6/18 A kérdező kommentje:
köszönöm!inkább a psp mellet döntök mert tényleg bárhol játszhatok vele nekem a grafika annyira nem számít,de azért nem lehet olyan sz_r
2010. júl. 7. 11:04
 7/18 anonim ***** válasza:

Nem egy kategória.

Az Xbox 360 egy asztali konzol, ami otthoni multimédiás gépként szolgál, korszerű grafikájú játékokat játszhatsz rajta.

A PSP egy hordozható marokkonzol, adottságaiból adódóan sokkal "butább" játékokat játszhatsz rajta, bár vannak nagyon minőségi darabok.

2010. júl. 7. 11:05
 8/18 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem szar a grafikája, igaz csak egy játékot toltam vele.. első voltam
2010. júl. 7. 11:05
 9/18 A kérdező kommentje:
lehet ,de nekem a hordozható sokkal praktikusabb és csak azért kérdeztem hátha kiderül hogy erősen jobb az xbox akkor hoznék akkora "áldozatot" hogy csak otthon játszhatnék
2010. júl. 7. 11:10
 10/18 anonim ***** válasza:

Nekem volt psp-m, de a sony nagyon elhanyagolja.

Évente max 2-3 jó játék ha megjelenik rá, ezzel szembe a nintendo DSre meg úgymond özönlenek a játékok.

Persze ez Mo, itt teljesen másabbak az igények =)

Amúgy, ami engem illet azt veszed, amelyiket akarod, te fogod használni és nem mi, tehát neked kell döntened.

De komolyan, ezt a kérdést inkább vmi szakmai oldalon kellett volna feltenned és nem itt:D

2010. júl. 7. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!