Drón vagy okosóra? Többi lent.
1:Nekem is ez a bajom. Volt már egy, bár az inkább ilyen tanuló drón, kicsi, olcsó, megtanít kb kezelni és ennyi, de az is olyan volt, hogy egy ideig fu de jó aztán szépen leszoktam róla. Nyilván egy komolyabb más, tök jó dolgokat lehetne vele csinálni, de ennyit nem biztos, hogy szánnék rá, bár tudom, hogy a normálisak ennyi vagy e fölött mozognak.
2: Igen úgy valszeg én is könnyebben dontenék, de per pill egyik sincs. :D
Melyik Galaxy Watch, csak mert akad már egy pár?
Személy szerint én is kipróbálnám a drónozást, de szerintem semmi extra nincs benne, szintén hamar megunnám, illetve valóban nagyon kényes, törékeny hobbi.
Az órát választanám, az legalább praktikus, és divat-kiegészítő is.
Mint tapasztalt drón pilóta, én azt tanácsolnám hogy ha el akarsz kezdeni drónozni, valahogyan szorítsd ki egy 6-8 ezres játék gép árát. Azzal meg tudod tanulni az irányítást,nem kell félteni hogy összetöröd, és annyira pici, hogy kárt se tudsz vele okozni emberekben vagy tárgyakban. Ha ez így megy, és tetszik, akkor jöhet a nagy gép.
Egyébként egy DJI drón már nem az a kategória amire még kétszer ennyit fogsz rákölteni, ez inkább a saját építésű racerekre igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!