Cpu OC hoz kéne egy kis segítség! Meddig és hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok, a minap összeraktam egy gépet a következőkből:

msi rx580 8 gb OC gpu

Gigabyte b450m ds3h lap

hyperx predator (2x8) 16gb 3200mhz ram

ryzen 5 2600 3.4 ghz (sima nem az x-es !)

Abba kéne a segítség, hogy mégis honnan tudom meddig lehet húzni egy processzort ?? természetesen gyári hűtője megy majd a levesbe es kap egy 2 ventis cooler master cpu hűtőt, de ahogy olvastam 4.2 ig jó hűtéssel nyugodtan el lehet tuningolni a cpu-t csak sok olyan dolog van amit nem nagyon értek.. mert nem csak annyiból áll, hogy megfogod es pakolod folfele egy progival a ghz eket, hanem ott változik ám feszültség meg millió más is.. Valaki ki tudná nekem bővebben fejteni mégis ez hogyan működik ? (nem kérek jutubos linkeket, hogy ittvan tessék, mert magyarul akarom tudni érthetően, hogy később is legyen róla fogalmam, nem csak ezzel a procival !) Előre is köszi ! :)

2019. máj. 17. 19:21
 1/1 anonim ***** válasza:
Ezzel az alaplappal nem fogsz te OC-zni, rohadt gyenge a VRM-je.
2019. máj. 17. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!