Milyen hangrendszert ajánlanátok 60 és 100. 000 között?
2.1-ben gondolkoztam, ami nagyon szépen vissza adja a mély hangokat. Nem feltétel, de előny a bluetooth csatlakozás. Minőségi hangzást és belső elektronikát várok, amennyire ez lehetséges ennyi pénzért.
Egy 20nm2-nél kisebb szobában használnám. Sok filmet és sorozatot nézek, illetve zene is szól mindig, amit szeretnék a lehető legjobban élvezni is viszont sajnos csak ennyit tudok rászánni. 100-ból jöjjön ki.
Köszönöm.
Ha minőségi hangzást szeretnél, akkor tegyél hozzá legalább még egy nullát, ha meg az alkatrészek is minőségben kellenek, az így kapott összeget szorozd meg egy tetszőleges 1-nél nagyobb számmal.
Akkor jársz a legjobban, ha elmész egy üzletbe és meghallgatás alapján azt veszed, aminek tetszik a hangja.
Azt hittem érthető volt, hogy mivel nem vagyok milliomos nem tudok annyi pénzt szánni erre.
Szóval a lehető legjobb legyen ennyiből.
Vagy azt mondod, hogy ha csak nem költ az ember 2 millát rá, akkor mindegy, hogy 20E vagy 100E van ráköltve a dologra?
Nem mindegy, de a minőség és a 2.1 eléggé antagonisztikus dolog.
Ha egy pár szereó hangfal minőségi, nincs szükség a .1-re, mert rendes mélysugárzó van benne.
Azért írtam hogy menj el hallgatózni, mert te tudod neked mi a minőség és arra mennyit vagy hajlandó áldozni.
De hogy valamit mondjak is, ez talán egy meghallgatást megér. Edifier-ből találsz 2.1-et is , ha nagyon ragaszkodsz hozzá.
Köszönöm, ilyen válaszokat vár(ok)tam, mint az utolsó két válaszod.
Ez segít választani. Az Edifiert olvastam már egy fórumon, hogy nem rossz választás ezekben az árkategóriákban.
Én azt hittem eddig, hogy ha külön van egy mély sugárzó, akkor az biztos jobb.
Már megérte a kérdés, mert akkor keresgélhetek 2.0-ok között is.
Más is egyet ért a fentebb ajánlott hangrendszerrel?
Mert megnéztem és nekem jónak tűnik. Néztem párat, ami 70 meg 80 ezer volt, de ez még azoknál is jobbnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!