Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Gigabyte b450m ds3h Alaplapba...

Gigabyte b450m ds3h Alaplapba jo a sata 3 mas ssd?

Figyelt kérdés
Hello osszeraktam egy kisebb atomreaktort a napokban, mar minden megvan de erosen ssd t ajanlottak mindenfelekep. Viszont seholse talalok infot arrol, hogy milyen ssd kene vagy kell a laphoz. Sajnos ssd ben nem vagyok otthon regebbi konfigrol valtok ahol meg a hdd volt a meno :D segitsegeket elore is koszonom.

2019. máj. 9. 17:34
 1/2 szántóvető ***** válasza:
jónak jó csak lassú.a lapon van m.2 slot,miért nem veszel ebbe valót?az adata sx 8200-as ssd-k gyorsak és olcsók is.
2019. máj. 9. 18:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, erre voltam kíváncsi, hogy van e benne barmifele csati ami m2, de akkor ugynezki van benne m2 szóval akkor ezt nézek! köszönöm a választ és a segítséget !
2019. máj. 9. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!