VHS lejátszó le van némítva? SOS
Nagyon sürgős! Le van némítva a VHS lejátszónk, hogyan hangosíthatnám fel? Típusa: Samsung SV-410G
Nagyon rég használtam, nem emlékszem hogyan kell felhangsoítani:/
VHS-magnókban nem szokott lenni hangerőszabályzó, az a TV-ben van.
Miből gondolod, hogy némítva van?
Taján inkább hibás:
Vagy a SCART nem érintkezik stb.
VHS lejátszón nincs hangerőszabályzó, legalábbis én nem találkoztam olyannal. Legfeljebb távirányítója lehet olyan, ami a kompatibilis tévén tudja szabályozni a hangerőt. De hangsúlyozom, a tévén.
Szerintem hibásan csatlakoztatod a lejátszót a tévével.
Milyen összeköttetést használsz?
A távirányítón van egy audio gomb, ha azt megnyomom, akkor a sarokban megjelenik egy habgszóró, mellette egy x-szel.
Egyébként a távirányító típusa: Samsung 10329N, kép van, minden jól működik, csak hang nincs. (hátha ezek segítenek)
"A távirányítón van egy audio gomb, ha azt megnyomom, akkor a sarokban megjelenik egy habgszóró, mellette egy x-szel."
Tökéletes, azt nem kell megnyomni.
Megnyontam, de csak a hangszórót és az x-et írja ki... (hosszan is próbáltam, az se működött)
De azért köszönöm a segítséget!
Az X azt jelentheti, hogy nincs csatlakoztatva hangszóró/fejhallgató, vagy a funkció nem használható.
Ha a kábelek megfelelőek, akkor csak az lehet, hogy a lejátszó nem tudja kezelni a tévé hangerejét. Miért nem ott hangosítod fel?
Köszönöm a segítséget!!
Leellenőriztem a kábeleket, az egyik kicsit ki volt lazulva, megigazítottam, megjött a hang és a kép is világosabb!
Köszönöm mindnyájatoknak!😊😊😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!