DJW4RP3D kérdése:
Orion hs500 mennyire szól jól?
Figyelt kérdés
Üdv mindenki! Szeretnék érdeklődni,hogy egy Orion hs500-as hangfalpár mennyire szól szépen? Illetve Hangosan szól? Van mélye? Inkább Minimal és electro house zenéket hallgatok. Ezekkel mennyire boldogul? Szeretnék venni egy párat. Egy rotel ra 313 as erősitő hajtaná őket ami 2x25 watt. Köszönöm.2019. máj. 4. 08:21
1/3 anonim válasza:
Az orion meg a videoton nagyon jó hangfalakat gyártott. Az utolsó szériák voltak azok amiken már látszott a trehányság összerakásilag. Én videotonos vagyok, személyesen ilyen hangszórót még nem hallottam szólni, de biztosan szép hangja van ha megfelelően működik. Egy biztos ezek a ládák nagyon masszívak és jól össze lettek rakva és a gyári hangszórókkal nagyon jól tudtak szólni.
2/3 A kérdező kommentje:
Gyári minden hangszórója.
2019. máj. 7. 04:51
3/3 Morzsi007 

válasza:

Az, hogy milyen hangosan szól, az a hangfal érzékenységétől függ. Hány decibel-es? Ezek nem tartoznak a nagyon érzékeny hangfalak közé, tehát nagyobb erősítővel tudod hangosabban megszólaltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!