Használt vagy új autóhifi erősítőt vegyek?
Sziasztok, nemrég vettem egy 2003-as suzuki swiftet, amiben elől van két pioneer hangszóró(pontost típust nem tudok), kalaptartóban mnc 37569 oválok és egy ultimate titanyum mélyláda, illetve tervezek venni egy kenwood kmm-bt304 fejegységet is. Ezekhez szeretnék erősítőt venni, 20 ezerből szeretnék kijönni, az akksi 45 Ah-s, szóval csak olyan 2-300 wattos jöhetne szóba.Használtan vagy újonnan, illetve milyeneket ajánlanátok?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Mekkorák az első hangszórók? (Átmérőben)
Milyen mélyláda?
Oválok nem kellenek, dobd ki nyugodtan, a minőségi zenehallgatáshoz semmit sem tesz hozzá.
A Kenwood KMM bt304 helyett 305-öt vegyél, újabb verziója, ugyanannyiért.
Ja és mindenképp használtan érdemes, de tudnom kéne hogy mihez kell erősítő.
Köszönöm,ma le fogom mérni az első hangszórókat, a mélyet viszont nem tudom, csak a membránra ráírva ezt találtam: ultimate titanium symetec subwoofer.
Igen, erről több helyen olvastam, hogy az oválok feleslegesek, nekem nagyon jól szól így is, kíváncsi leszek milyen lesz az első szett mélyládával.
Vedd ki a nyomót, a mágnesen több infó is szokott lenni :)
20000-től fölfelé nézz árban erősítőket.
Köszönöm a választ, elől egy 10 cm átmérőjű pioneer TS-G1045 szett van, a mélynyomó pedig ultimate titanium TS1200 (12").
Ezekhez az oválok segítenének, vagy inkább kössem ki őket? Illetve milyen márkájú erősítőt javasolnátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!