Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tudok több applikációt lehúzni...

Tudok több applikációt lehúzni a TV-re?

Figyelt kérdés
A napokban vettem egy UE00NU7172 Samsung markaju TV-t és megvagyok lepődve hogy csak azt a pár idegen nyelvű app-ot tudom lehúzni amit a tv app menujeben talalok. Vagy van rá más megoldás is? Keveslem az applikaciokat, pl fitneszes app nincs is, ami van is fele arab es hasonlok. Van megoldas? Sajnos nem voltam eleg tajekozott es nem android alapú TV-t vettem.

2019. ápr. 28. 16:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudsz. A legtöbb tv zárt operációs rendszerű és csak azokhoz az appokhoz férsz hozzá, amit a gyártó megvett.

Az Androidos tévéktől sem kell elájulni, mert bár ott elvileg bármit letölthetsz, de sok app nem, vagy csak rosszul/lefagyósan " működik".

Ha az adott app böngészőn keresztül is elérhető, azt berakhatod a kedvenceit közzé.

Ha egyébként elégedett vagy a tv-vel, akkor rendelhetsz hozzá Androidos TV okosítót.. Kínából 9-12ezer Ft-tól már használható darabokat lehet beszerezni.

A másik lehetőség, hogy letöltöd az appot a telefonodra/tablettedre és képernyő tükrözéssel wifin "átlövöd" a képet a tv-re.

2019. ápr. 28. 16:45
 2/2 anonim ***** válasza:

A legelterjedtebb programok/appok elérhetőek rajta, náluk is egy ilyen szériás Samu van, talán ők, és az LG áll a legjobban ilyen téren.

A többit leírta az első.

2019. ápr. 28. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!