Melyik xboxot vegyem?
Figyelt kérdés
Xbox vásárlás előtt állok, elitet akartam venni mert úgy hallottam hogy annak az egynek jó a hűtése, a többi túlmelegszik, és most kaptam egy olyan ajánlatot egyik ismerősömtől hogy odaadja az övét 35 ezer Forintért, csak ez az ajánlat arcade-re vonatkozik. Szerintetek az arcade-dal sem lesznek túlhevüléses gondok? az arcade mivel rosszabb (másabb) mint az elite? Arra lehet HDD-t ráhelyezni, és HDMI-kábellel egy full HD-s tévéhez kötni? (hogy 1080p-t adjon)2010. júl. 5. 19:45
1/3 anonim válasza:
Csak a HDD különbözik szerintem.
Kérdezd meg hogy jasper lap van benne mert ha igen akkor nem melegszik túl
2/3 anonim válasza:
semmi köze a melegedéshez.
a winyó méretben különbözik a 3 csomag, de mind1iken egyszerűen cserélhető.
ahogy a fent válaszoló mondja az alaplapra kérdezz rá
3/3 anonim válasza:
Teljesen mindegy,hogy Elite, vagy Arcade,speciel ha az Elite-ben nem Jasperes alaplap van,akkor sokkal nagyobb az esélye hogy tönkre megy,mint az Arcade-nak.Nekem is van egy Jasperes arcadeom,lehet bele tenni HDD-t,a full Hd kábelt ha jól tudom külön kell venni,én csak SCART csalatkozókat kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!