Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért sötétül el az ebook...

9dwep kérdése:

Miért sötétül el az ebook képernyő?

Figyelt kérdés

Ha lapozom az eBookom akkor néha csak úgy elsötédűl a képernyő és utána meg vissza jönn rendesen. Miért van ez?

PocketBook Touch Lux 4

Előre köszönöm a válaszokat!

2019. ápr. 21. 20:02
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Há mer trendi akar lenni, és megnézi, úgy milyen; és nagyon vacillál, de képtelenség, de lehet, hogy át fog változni jegesmedvévé. De ez csak tipp. Lehet, hogy ő valójában a titkos nagyanyád, aki a hatos troli.
2019. ápr. 21. 21:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja, várj!! Te ezt nem a humor-kategóriába szántad?:D Akkor bocsi, akkor semmi, akkor az előző válaszomat tekintsd tévesnek. :) Lehet jelentem és átrakatom. :)
2019. ápr. 21. 21:48
 3/6 anonim válasza:
46%

Lehet hogy a a beállításoknál lett valami elnyomva. Esetleg ha nem javul meg érdemes szervizbe vinni.

De amúgy ez miért a humor kategóriában van?

2019. ápr. 21. 21:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Köszi, átrakattuk:)
2019. ápr. 21. 21:50
 5/6 anonim ***** válasza:

21:47

21:48

21:50

(Vagyok, csak azért írtam többes számban, mert lehet, hogy rajtam kívül még más is ráment, hogy nem feltétlenül jó kategóriában volt)

2019. ápr. 21. 21:52
 6/6 JulesTS ***** válasza:
100%
E-ink kijelző sajátossága, hogy lapozáskor az előző oldal képe halványan a kijelzőn marad. Több oldalnyi lapozás után már észrevehető/zavaró lehet a halványan egymásra rajzolt betűk maradványa. Ezért szokták frissíteni a kijelzőt (teljesen fehér, vagy fekete oldallal). Az olvasókban általában állítható, hogy hány laponként csináljon képernyő frissítést.
2019. ápr. 22. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!