Ez tényleg igaz, mindennap kapcsoljam le az áramelosztót és a szünetmentes tápegységet vagy áramtalanítsam?
Ezt írták nekem Prohardver-en:
Használj kapcsolós elosztót és mindig, mindent kapcsolj ki, részben a hosszabb élettartam miatt, részben áram-takarékossági okokból.
Sokat olvastam róla fórumokon hogy csak kárt teszek bennük, de szerintem nyáron jó mert ha nem vagyok itthon és el kezd dörögni villámlani nem csap beléjük a villám, meg ha áram ingadozás van akkor se lesz semmi gond.
Tévét, Videómagnót, Hifit, DVD lejátszót, Házimozit, is be dugtam az áramelosztóba. Akkor mindennap kapcsoljam le az elosztót?
A PC-t, a Monitort, Routert a szünetmentes tápegységbe dugtam be, akkor ezt is kapcsoljam ki mindennap?
Mennyivel lesznek így tartósabbak a cuccaim?
De jobban járok inkább kihúzni a hálózatból?
Mert csak a elosztót és a szünetmentes kapcsolom le ha villám bele csap akkor is tönkre teheti a cuccaimat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!