Van egy walkie Talkiem, de sokan vannak a csatornán Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy Cobra MT 975 walkie-talkie-m de sokan Vannak a csatornán, így szinte nem értem hogy mit mond nekem a másik (Akinél van a Másik Walkie Talkie) Hiába váltok Csatornát ott is Beszélnek, nincs olyan csatorna ahol ne beszélnének, és így nem Értjük Egymást, ilyenkor mit tegyek? hogy tudon azt megcsinálni hogy csak mi ketten legyünk egy csatornán?
2010. júl. 5. 00:55
 1/4 A kérdező kommentje:
Csak 8 Csatorna van, és mind a 8-on Beszélnek (Legtöbször) Estefele a 7-es csatorna szabad de délután Mindegyiken beszélnek
2010. júl. 5. 03:45
 2/4 anonim válasza:
menj arrébb.
2010. júl. 5. 22:50
 3/4 A kérdező kommentje:

Ezt hogy érted "Menj Arrébb" Az nem segít semmit, hiába megyek a szobábából a konyhába semmit nem segít!

1-esen: (Nem ismerem kik beszélnek)

2-esen Kaposvár - Sávház (Ha minden igaz)

3-ason: NKH - Közlekedési Hatóság (Hétköznapokon,Este üres)

4-esen: Tesco Global Áruház Kaposvár

5-ösön: (nem ismerem, a csatorna estefele szabad

6-oson: Nem ismerem, útépítők, és Két ember egymással

7-esen, Sistereg, de valamikro jó, akkor Babasírást lehet hallani (Ezen beszélünk, de ez a Babasírás Nagyon Rontja az adást (alig értem mint mond nekem a másik)

8-ason: Ismeretlen, este szabad, napközbe sokan rajt vannak! (Hétvégén a legtöbb csatorna szabad, de hétköznap...)

Nincs több ezen a 8-csatornán kivül, vagy nincs valami olyan Beálítás amivel csak mi ketten beszélhetnénk??? és más nem szól bele!!!!

2010. júl. 6. 00:25
 4/4 anonim válasza:
Ha csak egy közeli valakivel akarsz beszélni, akkor vedd lejjebb az érzékenységet. (gain control)
2010. júl. 6. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!