Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Autórádió vagy fm transmitter?...

Autórádió vagy fm transmitter? Tapasztalatokat várok leginkább. És autórádiónál baj ha nincs cd-lejátszója viszont van usb?

Figyelt kérdés
TOvábbá egy kérdésem: üléshuzat pl ami Auchanba van univerzális az jó mindegyik kocsiba vagy lehet hogy lógni fog kicsit? Opel Astra F-be kellene
2010. júl. 4. 22:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem a dolgot...mi az, hogy rádió VAGY transzmitter? Rádió nélkül a transzmitter nem működik, tehát nincsen VAGY. A másik meg: nem, egyáltalán nem baj, ha nincs CD-je az autórádiónak, csak akkor nem tudsz bele CD-t tenni. Ez miért kérdés?
2010. júl. 5. 08:25
 2/8 A kérdező kommentje:

CD-s autórádióra gondoltam. Vele ellentétben a transmitter hogy melyik jobb. És most láttam olyan Sencor autórádiót, aminek van Usb az előlapján meg aux meg ami kell de cd-t nem lehet belerakni, igy 10ezer forint lenne. Megéri?Végülis nekem nem kell CD

azért gondoltam erre de mp3atlejátsza pendrive-on keresztül akkor az nekem tökéletes.

2010. júl. 5. 09:00
 3/8 A kérdező kommentje:
bocsi a hülye megfogalmazásért a kérdésben tényleg nem volt egyértelmű
2010. júl. 5. 09:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Oké, értelek. Transzmitterre ne költs akkor, csak vedd meg azt a Sencort, és mehet bele a pendrive. Arra több is fér, meg sorrendbe is rakhatod rajta, nem is ugrál...satöbbi. :)
2010. júl. 5. 09:29
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi;) és a beszerelés ? méretét kell néznem? Mert én úgy tudom hogy nem megy bele minden autóba akármelyik fajta autórádió méretét tekintve
2010. júl. 5. 09:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Idestova 10-15 éve mindegyik szabvány méretű, és szabvány csatlakozóval van ellátva. Kivételt képezhetnek egyes, speciális gyári típusok, de nem az a jellemző. Kiveszed a régit, csatlakozás, visszateszed az újat, Ennyi. :)
2010. júl. 5. 09:34
 7/8 A kérdező kommentje:

Értem:D akkor a gyári rádiós magnó helyére kell tennem

Köszi!:)

2010. júl. 5. 09:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Pontosan, és nincs mit. :)
2010. júl. 5. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!