Hol és milyen merevlemezt érdemes mostanság venni?
Nem kell csúcs kategória, csak húzza ki sokáig és bírja a költöztetést.
Nem kell, hogy óriási méret legyen és az se, hogy extra csendes. Azért persze nem akarok traktort se. Valami kompromisszumos arany középút. Van ilyen?
Illetve. Media markt típusú helyeken jobb venni, vagy valamelyik kicsi pc boltban?
(bevallom, a mediaban kicsit félek, hogy nem megfelelően mozgatják/szállítják a vinyót, és mire hozzám kerül, ki tudja min ment keresztül... de nem tudom, mennyire jogos ez a félelmem.)
Ahamm tehát Kínából idáig 7000km alatt az Mind1 de nagykertol a boltig az a 100km számít .
Minden 10. Kontenerunk osszeborul. Minden benne mintha megraztak volna a tengeri úton. Majd pont a média martktos eladó lesz aki megkinozza mi ?
Ezt kajak nem hiszem el.
Nincs jobb dolgod a kötekedésnél?
Kezdem megutálni az oldalt, mert minden egyes kérdésnél valakinek be kell ugatni érdemi válasz helyett.
Első, köszi a választ.
Jovan troll vagyok és nem igaz hogy az ideuton már kap eleget azt soha semmi baja.
Az a jó válasz ha valaki egy wd merevlemezt ajánl egy boltból ahol drágább mint máshol és a gyári gyári időt se vállalják hanem csak 1 evet.
Megköszöntem a választ ugyan, de nem fogok webshopon vásárolni. Be akarok valahova menni régimódi idiótaként, és úgy venni. Egy spéci boltban szerintem jobban odafigyelnek az árura, mint egy nagy cégnél - 2 mosógépet vettem onnan (az egyiket visszaküldtem, mert nem voltam vele elégedett) és a szállítók kritikán aluli módon ráncigálták be a teherautóról csóri gépeket. Rossz volt nézni. Mindkettőn voltak sérülések, ki tudja, mikor és hol szerezték.
De ez a legkisebb.
Továbbra is a márka és a hol a kérdés lényege. De te nem adtál semmilyen normális választ, csak a k anyámat, amiért elgondolkodtam valamin, ami számomra amúgy se annyira fontos, elvégre nem véletlen vannak ezek a sz-rok becsomagolva. Tényleg, mit is vártam ezen az oldalon...
Ok akkor kezdd el leírni pontosan mire kell és milyen mert koltoztetest bíró merevlemezt akarsz ami nem zajos.
Ez alapjan külső merevlemez kell neked ráadásul 2.5 colos. Joó gondolom ?
Tudjátok mit? Inkább megoldom egyedül.
Köszönöm a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!