Tönkrement ez a TV kártya, ha véletlen nem raktam át a jumpert 5V-ról 12V-ra mielött rákötöttem a tápot?
Először összekötöttem a monitorral,utána rá a 12v-t,de sajnos csak utána olvastam hogy standardban 5v-on van a jumper.
Viszont csak ez után jöttem rá,hogy kell rá kötni egy IR led-et,ezért lehet be sem volt kapcsolva először?
Sajnos no signalt ad a monitor,hiába próbálom a távirányítójával bekapcsolni.
Tönkretehettem egyből?
Ezt durván benézted, az egy LCD alaplap-pótló alaplap.
Pl. van egy TV-d, aminek rossz az alaplapja, kidobod belőle, hozzábarkácsolsz egy ilyen panelt.
A feszültség-jumper pedig a T-con panel tápját változtatja (ami az LCD meghajtója lényegében és rá van építve a kijelzőre).
Egyébként az egyik vásárló fotóján láthatod is, amelyik egy ASUS monitort alakított át.
Maradt benne az eredeti tápegység, illetve a fénycsöves háttérvilágítás invertere (ami egy panel), mellé építette a kínai alaplapot.
Hopp,akkor ezt nagyon csúnyán benéztem .... :D
Olyan eszközt kerestem,ami a hangszórós monitoromat alkalmassá teszi arra,hogy néhanapján DVB-C kábeltévét nézzek.Hát nagyon mellément,de köszönöm a segítséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!