Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szombathelyen kit ajánlanátok...

Tukk78 kérdése:

Szombathelyen kit ajánlanátok autó hi-fi szereléshez?

Figyelt kérdés
Semmi extra, de a gyári cd-s egységet valami komolyabbra cserélném 156-os Alfámban.
2019. ápr. 4. 06:34
 1/4 anonim ***** válasza:
29%

Senkit, mert ez nem a reklám helye.

Ha én például reklámozom a vállalkozásom, azért nekem fizetni is kell.

2019. ápr. 4. 10:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát ez meg egy fórum, amin kérdéseket tesznek fel, amire a kérdező általában használható választ vár. Fordítsuk meg: nem voltam kíváncsi az önsajnáló sírámodra, miszerint fizetned kell a reklámért. ON: ez nem médiafelület, hanem fórum. Amúgy a kutyát nem érdekli a vállalkozásod, mástól meg választ sem kaptam, de megoldódott már a helyzetem, úgy hogy bye & peace!
2019. ápr. 21. 13:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Sötét buta vagy, nem lehet már erre mit mondani.

Más fórumokon is köztudott dolognak számít a reklámozás tilalma, csak te nem tudod, hol élsz ember...

https://www.gyakorikerdesek.hu/felhasznaloi_szabalyzat

(o) Tilos reklámot közzétenni, üzletszerű kereskedelmi tevékenységet folytatni, más weboldalt népszerűsíteni, linkkampányt, multi level vagy affiliate marketinget folytatni, a többi Felhasználót burkolt marketingtevékenységgel megtéveszteni.

2019. ápr. 21. 13:51
 4/4 anonim válasza:
Jóska bánál
2019. máj. 18. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!