Hogy üzemelhetem be a tv-m?
Figyelt kérdés
A tv-men csak Scart,PC,DVI... de nincs rajta hdmi támogatás. És a setupboxomba csak a Scart tudom be dugni de igy sem megy a TV. Mármint a TV megy csak nem tudom, hogy tudjam be üzemelni. És egy kérdés, hogy egy ilyen TV-re rá lehette csatlakoztatni egy konzol? Ha valaki tudja hogy tudjam be üzemelni az irjon kérem.2019. ápr. 3. 14:45
1/5 A kérdező kommentje:
Azt el felejtetem mondani, hogy van RF támogatás a TV-én de az pedig a setupboxon nincs.
2019. ápr. 3. 14:51
2/5 anonim 

válasza:

DVI és HDMI ugyanaz lényegében, csak más a csatlakozó, lehet kapni ilyen kábelt is.
Noha nem biztos, hogy a hajlandó együttműködni a két szerkezet, felbontás, illetve HDCP-támogatás szempontjából, de én először is ezzel próbálkoznék (pláne, hogy van is ilyen kábelem, így nekem nem kerülne semmibe).
Set Top Box (STB), onnan kapta a nevét, hogy a régi TV-k (nem TV-ék) tetejére lehetett biggyeszteni.
"Setupbox" --> butaság.
Próbálj meg tisztességesen írni, mert így nem leszünk jóban!
3/5 A kérdező kommentje:
19:30 # Rendben, köszönöm válaszod. Észben tartom amit mondtál csak nem vagyok jártas a témában.
2019. ápr. 3. 20:02
4/5 anonim 

válasza:

SCART-n összekötöd, majd a STB-t bekapcsolod, utána a TV-t is
Ha szükséges a TV-n bemenetet álítasz SCART-ra
(Távirányítón vagy a készüléken megkeresed a bemenetváltó gombot)
5/5 A kérdező kommentje:
3:08 # Igen az volt a baj, hogy a TV-én is ki kellet választani,hogy a scart-ról mennyen. Köszönöm a segitséget.
2019. ápr. 4. 16:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!