Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nektek meddig tart egy fülhall...

Nektek meddig tart egy fülhallgató? Van ezekre garancia?

Figyelt kérdés

Hiába veszek drágábbat,az is ugyanúgy tönkremegy pár hónap alatt... És nem elszabom,vagy ilyesmi. Ennek az egyik füle régóta nem szólt, tegnap már a másikra sem hallottam semmit...

Vettem egyet hazaútra Pestről, kb. 2 órát használtam, már sistergett...

2019. márc. 29. 14:55
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Sajnos itt keleten ilyen hulladékokat kapni. Nem veled van a baj. Régen volt egy 10 ezer forintos JBL fülesem, 2-szer vittem gariba (kb. félévente), így volt három ugyan olyan egymás után. Mind tönkrement. Most vettem egy MDRXB50 Sonyt, ez most egész jónak ígérkezik.
2019. márc. 29. 14:59
 2/7 anonim ***** válasza:

Van rájuk garancia a blokkal, ha műszaki áruházban veszed.

Amúgy én is mindig kinyírom őket max fél év alatt... most egy nyakba akasztható sportheadsetem van, ami már bírja egy éve, remélem, még jó lesz egy darabig.

Próbálkozz vezeték nélküliekkel, abban egy fokkal kisebb a hibalehetőség talán, nincs ami megtörjön.

2019. márc. 29. 15:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Nálam egy fülhallgató volt eddig, amit aztán kifogtam. Garanciás volt, 4 ezer forint. Kb. 2 hét után már nem szólt az egyik fele. Visszavittük, adtak újat. Az is 1-2 hétig bírta... Még utána 1x vagy 2x ha kicseréltettem, de végén hagytam a fenébe...

Most egy 5 ezres Samsungom van, és már van 1 év körüli.

2019. márc. 29. 15:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vagy én művelek velük csodát vagy engem szeretnek, de eddig nekem az 2000 Ftos Sony füllhallgatók kibírtak 2 évet. Sony MDREX15LPB
2019. márc. 29. 15:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Naponta hallgatok zenét, xiaomi füleseket szoktam rendelni, egy-másfél évig bírta mindegyik.
2019. márc. 29. 15:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem régebben többnyire Philips meg Sony meg egyéb ismeretlen márkás fajtájú füleseim voltak, de azok nem bírták tovább több hónapnál. Volt amikor 100 Ft-os boltokban vetem ilyen olcsó vackokat, igaz hogy a hangminőségük nem volt a legjobb sőt volt amelyiknek kegyetlen pocsék volt, de azok még úgy ahogy bírták legalább, de 1 évet egyik sem élte túl. Aztán most lassan 2 éve hogy van egy JBL márkájú fülhallgatóm Ha jól emlékszem 5-6 ezer Ft volt, de az legalább még működik. Igaz a hangja már nem a legjobb neki, szólni szól még, de már hallani hogy időnként berecseg. Ez nyilván annak az oka hogy a vékony kábel kezd megtörni mert hiába próbálja a gyártó minél rugalmasabb anyagból összehozni, sajnos a használat során meg sokan csak összetekerjük meg zsebre vágjuk ez töri a kábelt és előbb utóbb tönkre fog menni.
2019. márc. 29. 15:50
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
2014 nyarán vettem egy SoundMagic E10 fülhallgatót ami azóta is tökéletesen működik.
2019. márc. 29. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!