Hogyan tudom beállitani, hogy a számítógép fix időpontban álljon le minden nap? (win7)
A gyerek hajlamos "túlgépezni" magát, így kellene valami megoldás, ami nem egy külső szoftver, hanem ami a START menüből indul. Amit néztem, a "shutdown.exe -s -t XXX" nem időpont alapon műkődik, hanem időtratamra, pl 120 percre de az most nem elég.
Minden nap max 11ig gépezhessen, egy perccel sem tovâbb.
Muszáj megfognom a gyereket, kérlek segítsetek, annyira nem nagy gépszaki, nem hiszem hogy sokat bajlodna ennek a kiiktatásával, de az automatikus kikapcsolást kellene csak elérni. Lenne fél perce kikapcsolni, ennyi vagy automatán leáll.
Köszönöm szépen a segítséget előre is, ha hasznos.
Itt kizárólag szàmitástechnikai segítség kell, nevelésbeli megoldást/tanácsot stb most ne írjatok. Köszi.
Zzzoli - kommentedre esetleg tudsz konkrét megoldást, hogy op rendszerből hogyan tudom kikapcsolni fix időpontban (mint ahogy a kérdés is szólt)?
Mert még igazi segítséget igazán 1-2 választól eltekintve nem kaptam :(
Megírtam, nem találod a Feladatütemezőt még a Startmenü keresőjével sem?
Bár nem teljesen világos, mert az simán megoldható, hogy a shutdown.exe kilövi alóla a Windowst (már csak tudom, én is jártam így).
Gép leáll, utána csak be kell kapcsolni és mehet tovább.
Te tudsz még valamit hajtogatni azon kívül, hogy "egyetlen megoldást sem kaptam stb."?
Próbált magad átkonfigurálni arra, hogy ha nem tudsz valamit, akkor kérdezel!
Ne viccelj, ha rendesen átnéznéd a Windows Feladatütemező Súgóját, vagy szétnéznél a neten, akkor rájöhetnél, ezzel MINDENT lehet. Ez még semmi is ahhoz képes:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!