Hogyan lehet az hogy egy ilyen drága tv-n csak usb 2. 0 van?
Figyelt kérdés
Ma nézegettem a Euronicsban a tv-ket és több LG-nél is azt láttam hogy csak usb 2.0 van rajta.
Ez most komoly? 600 ezer forintos a tv erre ilyen lassú usb port van rajta? Ezen lehet egyáltalán 4k filmeket nézni pendriveról?
Az én 2 éves 200 ezres LG tv-men is van usb 3.0
2019. márc. 25. 17:00
11/13 anonim válasza:
"Kb mindenki,mivel arról lehet filmeket nèzni."
Kb. a laikus átlag, akik nem tudják, hogy ennél csak jobb és praktikusabb megoldások vannak.
Amikor nem kell kézzel hurcolni a fájlokat, amikor a minőség is jobb, amikor igény szerint konfigurálható a felirat minősége, a felirat időzítése és még számtalan dolog.
12/13 anonim válasza:
"Ezen lehet egyáltalán 4k filmeket..." Lehet. Semmi nem indokolja az USB3-at egy tévén. Esetleg a hozzád hasonlók miatt tesznek rá ilyet. Had örüljön a vevő.
13/13 anonim válasza:
Érdekes, öt éves elmúlt a laptopom, de van rajta USB 3.0.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!