Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Vegyek egy Xbox 360-at vagy...

Vegyek egy Xbox 360-at vagy turbózzam fel a PC-met, úgy, hogy fusson rajta egy emulátor? (BŐVÍTÉS! )

Figyelt kérdés

Annyira zavar mostanában, hogy egy csomó játékot nem adnak ki pc-re :( És én ezekkel nagyon szeretnék játszani, de mivel nincs xbox-om ezért sajnos ezek a játékok kimaradnak életemből... Viszont a héten újra el kezdtem gondolkodni az Xbox vásárlásán és akkor jött az ötlet egy régebbi kérdésemből, hogy (van emultáor pc-re de annyira erős gép kell hozzá, amiből akár 3 xbox-ot is tudnál venni) elgondolkodtam, hogy Xbox-ot vegyek 50ezer forintért vagy turbózzam föl a PC-met (ugye a válasz alapján) 150ezer forintért.

Tehát...

Kérdésem: Vegyek egy xbox 360-at vagy inkáb a gépembe vegyek egy csomó erős dolgot?

Amiért kiírtam a kérdést: Nem tudok dönteni, mert egy Xbox az ugye olcsóbb, de ha a gépemet tuningolom, akkor az nem csak Xbox 360 emulátorként szolgál.

Várom az ÉRTELMES válaszokat, előre is köszönöm...

2010. júl. 3. 21:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de Ps3-at nem akarok venni a hülye sony olyan gyorsan hozza ki az új gépeket, mintha gép-has menése lenne :S Mostmár inkább várnék aps 4-re de az meg 190ezer lesz amikor kijön... Ááááá... kösz nem sony! maradok az Xboxnál, mert állítólag megbízhatób, és az osztálytársaimtól tudok kérni backup játékokat! :D
2010. júl. 6. 19:56
 12/13 anonim ***** válasza:

Nos az ár az olyan, amennyiért a kereslet/hiány meghatározza.

A régi azért drágul, mert az új még nem flashelhető, így egyre kevesebb van.

Amúgy nincs gond a jasperessel se, csak tudni kell használni és vmi szellőző helyre tedd.

2010. júl. 6. 20:59
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. júl. 7. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!