Mi a baja az xbox-nak?
Figyelt kérdés
Egy hónapja vettem egy xbox 360-os játékot. Egy ideig minden rendben ment, de két hete elkezdett lefagyni, lassulni, végül a gép nem vitte. A lemezre mindig vigyáztam, de mikor megnéztem, egy nagy kör volt a lemezbe VÉSVE. Szerintem az xbox karcolta össze. A szervízben nem hajlandók megnézni, szerintük új xboxot kéne vennem, de arra nincs pénzem.
Most mihez kezdjek???
2019. márc. 22. 21:30
1/3 anonim válasza:
Manapsag 70e ft mondjuk ujjonnan ehy one. amit 0%os thm re kihozhatsz. Havi 7el fizetet mondjuk. Nibcs havi 7e ft od? Vagy hasznaltan mar egy 500 higast veszel 40e ft ert. De 360at mar veszel 20ert is uj generaciost.
2/3 anonim válasza:
Xbox 360on vagy One-on futtatnád azt a játékot?
3/3 anonim válasza:
Az X360ok csináltak ilyeneket ha mozgattad a gépet miközben bent volt a lemez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!