Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » 4 csatornás hazimozi erősitőné...

4 csatornás hazimozi erősitőnél lehet két csatornát hidba kötve hasznalni? Mintha 2.1 lenne, tehat két közép/magas +subfoofer?

Figyelt kérdés

2019. márc. 22. 18:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Lehet hogy 5, végül is mindegy, csak rápillantottam a pdf-re.

+-50 voltos a táp, csak kicsi a trafó terhelhetősége, van benne 2 db 6800 mikrós kondi, meg egy hűtetlen pár amperes graetz, nem is lehetne minden oldalt 140wattal beterhelni.

2019. márc. 23. 12:54
 12/14 anonim ***** válasza:

Feszültséget csak a viszonyítás kedvéért említettem, már aki otthon van a témában, az úgyis tudja, hogy nem stabilizált tápegységről van szó.

Inkább csak az lenne a lényeg, hogy szobai hangosításra szerintem nem is kell több.

Valamint a kezelési utasításban szerepel még:

85 W x 5 / 8 ohm

110 W x 5 / 6 ohm

De mindegy lényegében, ahogy említettem szobai célra nem látom ennek jelentőségét (akárhogy is számították), az adott célra elegendő.

A hálózatból eleve nem vesz fel ennyit.

2019. márc. 23. 19:45
 13/14 A kérdező kommentje:
Nyolcas, Csak jelzem, hogy az ilyen jellegű tuskó hozzászólással csak magad minősítetted. Másoknak viszont köszönöm a hozzászólásikat:)
2019. márc. 24. 06:57
 14/14 anonim ***** válasza:

Csak jelzem:

"Interneten a nagybetűs írás kiabálásnak minősül, azaz hatalmas bunkóságnak."

Ki volt itt a bunkó, te kiabáltál az idősebbel, aki már tudásban is, szervizvállalkozásban is letett valamit az asztalra néhány évtized alatt, akitől te csak tanulhatnál, ha tisztességesen kérdeznél.

Ehelyett kvázi leugattál, még te vagy megsértve? Vicces.

Itt én bárkinek szívesen segítek, aki normálisan kérdez, még a kisebb helyesírási hibákat is igyekszem elnézni, ha zavar is.

De amikor már szemétkednek velem, nyilván én is úgy állok hozzá.

2019. márc. 24. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!