LG HDR túl sötét! Van erre valami megoldás?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Rendelkezem egy LG 65UJ634V TV készülékkel és abba a problémába ütköztem hogy a HDR mód játék módban túlságosan is sötét. Próbáltam már mindenféle trükköt amit online fel lehet lelni. Még downgradelni is próbáltam a Tv szoftverét sajnos az sem sikerült. Ha valakinek van bármilyen megoldása vagy információja hogy mi az oka hogy ennyire sötét az kérem írja le.#Lg tv Hdr #hdr túl sötét #hdr game mode
2019. márc. 21. 13:40
1/3 anonim válasza:
A válasz a kérdésben van!Egyszerűen olyan a HDR játém mód
2/3 A kérdező kommentje:
Én azt értem, de elméletben ezt egy frissítés rontotta el ami miatt ilyen sötét lett a HDR játék módja. Külföldi fórumokon olvastam és én magam is kipróbáltam a downgradet a TV szoftverén de sosem fogadta el a TV mindig azt az üzenetet írta hogy nem engedi feltelepíteni.
2019. ápr. 20. 19:25
3/3 anonim válasza:
Akkor állítsd vissza az előző verzióra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!