Vélemények erről a tv-ről?
Tényleg annyira jó ez az oled vagy csak parasztvakítás az egész?
Meg a beégés milyen gyakran szokott előfordulni az ilyen típusoknál?
Vagy ha tudok valami más márkát ebben az árkategóriában azt is szívesen megnézem.

Tényleg nagyon jó. B7-em van.
Nem ég be, csak ha több ezer órát nézed rajta a TV-t.
Ha kábeltvt nézel rajta...
Ha filmet nézel, logók nélkül + játszol rajta 20/30 órát / játék, kizárt hogy beégjen.
Illetve a 8-asok még jobbak is ilyen téren.

Csak játék+film menne rajta tv adás nem,szóval a logóval nem lenne gond.
A fekete tényleg fekete rajta?
Erre vagyok a legkíváncsibb mert mindenhol ezzel reklámozzák hogy ezen nincs az hogy befehéredik a fél képernyő ha a fekete kép közepén van egy fehér dolog.

100% fekete. Olyannyira hogyha csak az egér látszik a sötét szobában, akkor lebeg a levegőben 😃
A sötétebb játékok durván jól mutatnak rajta.
Viszont kell alá egy 1080 Ti is minimum...de inkább RTX 2080
Kicsit utána néztem és sok külföldi oldalon a maguk a vásárlók írták hogy volt akinek 2 hónap volt akinek 1 nap után már volt beégés.
Ez az egy dolog ami miatt félek megvenni.

“Kicsit utána néztem és sok külföldi oldalon a maguk a vásárlók írták hogy volt akinek 2 hónap volt akinek 1 nap után már volt beégés.“
Ezek inkább gyári hibásak , főleg az 1 napos...cserélik.
Ettől függetlenül persze beéghet, ez ilyen technika de nem kell annyira félni ettől mint ahogy azt sokan gondolják.
itt olvasgass róla , kérj tanácsot is ha kell stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!