Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Erősítő egy pár 150W hangfalhoz?

Erősítő egy pár 150W hangfalhoz?

Figyelt kérdés

Üdv!

Van egy pár aiwa sx n999 tipusú hangfalam. Szeretnék hozzájuk egy erősítőt vásárolni, de sajnos nem igazán vagyok jártas a témában. Szeretném a lehető legjobb hangot kicsikarni belőlük. Aki egy kicsit jobban átlátja a témát az tudna tanácsot adni mi alapján válasszak erősítőt? Akár konkrét modell is jöhet.

Köszönöm előre is!

2019. márc. 19. 20:43
 1/7 repulo ***** válasza:
100%

Nem akarlak elkeseríteni, de a jó hang, meg ez a hangfal köszönő viszonyban sincs egymással.

A teljes készülék max. áramfelvétele volt 110 Watt, hogy csinált volna abból 300 Watt-nyi hangot?

Valami teljesen alap sztereó erősítő pont jó lesz melléjük.

[link]

2019. márc. 19. 21:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele,hogy nem egy csodacucc :D Csak a manult nézegettem és ott 150W ír így nem teljesen tiszta,hogy ha erősítőt választok ilyenkor mit kell néznem,hogy kompatibilis legyen vele?
2019. márc. 19. 22:17
 3/7 A kérdező kommentje:
mondjuk ilyen 2x 50W az nem elég ugye?
2019. márc. 19. 22:18
 4/7 repulo ***** válasza:
100%
Ha az erősítő 2 × 50 Watt-ja reális, nagy valószínűséggel teljes hangerőnél megfekteti a hangfalaidat.
2019. márc. 19. 22:31
 5/7 A kérdező kommentje:
rendben,köszönöm!
2019. márc. 19. 23:11
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz hangú hangfalak azok, használtan kell keresni egy sztereó erősítő T, ami kb. 2x30 watt körül van, tökéletes lesz hozzá. Denon pma 260 vagy 250, kicsi Technics, van több ezer lehetőség, 30 wattnál erősebb ne nagyon legyen, mindenre elég.
2019. márc. 20. 06:48
 7/7 A kérdező kommentje:
szerintem is korrekt cucc,ahhoz képest amennyiért vettem őket. köszönöm a választ!
2019. márc. 20. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!