Micsinai kérdése:
OLED vagy QLED?
Figyelt kérdés
A LG C9 vagy a Samsung Q90 megvásárlásán gondolkodom (65"). Ki melyik mellett döntene és miért? Inkább filmezésre használnám (kevés tv és kevés játék mellett)
Válaszokat előre is köszönöm!
2019. márc. 12. 12:51
1/7 A kérdező kommentje:
Nyilván egyértelmű, hogy az OLED felé hajlok, de félek a beégéstől. Ezért kérdezem.
2019. márc. 12. 12:51
2/7 anonim válasza:
Én is tv vásárlás előtt állok, OLED mellet döntöttem sok tv-t megnéztem összehasonlítottam,de valamennyiszer úgy láttam,hogy egyértelműen sokkal szebb képe van az OLED-nek mint a QLED-nek,én játszani és tv-zni is szeretnék rajta de ennek ellenére is OLED-et veszek,de neked szerintem tényleg nincs félnivalód hisz filmeknél elvileg nincs statikus tartalom és a kisebb fényerő se hátrány.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Én is az Oledre felé hajlok.
2019. márc. 13. 22:19
4/7 anonim válasza:
Csak is OLED.
A QLED csak egy felturbózott hagyományos LCD panelre épül.
Samsungnak jól működik a marketingje, mivel ennek nem is szabadna kérdésben felmerülni, annyira egyértelmű.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom, hogy a QLED egyszerűen fogalmazva egy nagyobb háttérvilágítású LCD. Egyedül a beégéstől tartok az Olednél, mert hosszú távra szeretnék tv-t vásárolni, nem 2-3 évre. Persze nem statikusan használnám, inkább filmezésre.
2019. márc. 15. 17:36
6/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor én is a c9 mellett döntök, de úgy is csak év vége felé tervezema vásárlást, költözéshez. Addig talán az ára is lejjebb megy.
2019. márc. 21. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!