Lehetséges, a nyomtató azért nem indul el mert kifogytak belőle a tintapatronok?
Semmi. Bekapcsol, villog a zöld, utána a hibajelző sárga egyfolytában. Canon MG2555S. A szken sem működik, mint írtam, a patronokat is kézzel bányásztam elő. Elvileg garanciás, de ki foglalkozik meg csináltat már egy 12000 forintos tételt? Rengeteg idő lehet garanciába csináltatni, ha meg magam állom többe kerül a leves mint a hús. De basszus, alig másfél éves! :(
Most veszek bele fekete patront - ha patronok miatt miatt van, akkor elég csak egyet kicserélni nem? A színeset nem is használtam, de tudom az előző nyomtatómból, ha csak benne van akkor is kiszárad.
Csak nem tudom a szkenneléshez van köze a patronnak? Már villogott egy ideje a sárga jelzés nyomtatás közben, akkor meg voltam győződve csak a tinta hiányra figyelmeztet. De most se kép, se scan. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!