Canton as 5 .1 aktiv subwooferon nem szolnak a centerek hiabba kötök rá barmilyen hangfalat is nem szolnak csak a subwoofer szol mitol lehet ez gépen hasznalom?
Figyelt kérdés
2019. márc. 2. 21:55
2/12 repulo válasza:
Mert lehet hogy csak a mélynyomó aktív, kellene egy erősítő is mellé.
A hátulján az RCA csatlakozók bemenetek azon a néhány félén amit találtam. Azon bemegy a jel, nem kijön.
3/12 A kérdező kommentje:
akor ezek szerint hiabba kötök rá hangfalakat akor sem fog szolni ?
2019. márc. 2. 22:12
5/12 repulo válasza:
Ha low level input van ráírva akkor nem.
7/12 anonim válasza:
Nem értelek.
A kis hangszórókat hová kötöd?
Az erősítőre?
8/12 A kérdező kommentje:
igen .de nem szolnak egyik sem pedig jok a subwoofer szol csak
2019. márc. 2. 23:58
9/12 anonim válasza:
De hol az erősítő?
Mi a típusa?
Fotó, vagy valami?
Mert amit linkeltél, az csak az aktív woofer.
Vagy képes voltál annak a bemenetére rákötni a többit?
Még szép hogy nem szól.
Erősítő kell hozzá.
10/12 A kérdező kommentje:
hát eleve az aktiv subwooferben van az erosito nem .volt mar tobb ilyen aktiv subwoferem es igen be dugtam oket ra kotem a pc re az aktiv subwofere a hangfalakat es szoltak ehez minek kulon erosito mikor ebben a saját erositoje van azert mennek rá centerek ,szerintem csak ezzel vagyok tanácstalan
2019. márc. 3. 00:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!