Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen médialejátszót vegyek?

Milyen médialejátszót vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Szeretnék vneni egy médialejátszót.Kritériumok:tudja a 4k-t.Hangformátumk:dolgy true hd,atmos,dts....

Viszonylag árban is elfogadható legyen.

Tudtok ajánlani egyet?

2019. febr. 26. 10:52
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Az onkyo egy házimozi ami tudja a true hd,atmos...

Ez rá van kötve nekem tv-re hdmi kábelal.Igen tudja a arc,cec.Na de nálam okosabb azt mondják hogy a merevlemezről akarok true hd,atmos tartalmu filmeket nézni akkor ugye kell vagy blu ray vagy médialejátszó mivel a tv belső médialejátszója nem tudja ezt kezelni

Vagy esetleg valaki azt is tanácsolta hogy pc-t használjam mint médialejátszó.De ebben már nagyon nem vagyok otthon.

2019. febr. 26. 11:59
 12/17 A kérdező kommentje:
Amit linkeltél az elég jó volna csak nem tudja az atmost.
2019. febr. 26. 12:01
 13/17 repulo ***** válasza:

Kipróbáltad, az még nem kerül semmibe?!

Valahogy egész jól elvoltunk mióta lemásztunk a fáról atmos és truehd nélkül is.

2019. febr. 26. 12:24
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem próbáltam ki mert azt már nem mondta el hogy ez hogy működik meg mit kell tennem.Esetleg nem értesz hozzá valamit?
2019. febr. 26. 12:31
 15/17 repulo ***** válasza:

Rádugod a vinyót a tv-re, a tv-t a házimozira.

A használatiban megkeresed a tartalom lejátszást és aszerint teszel.

Tömegével vannak 4K filmjeid letöltve 7.1 hanggal?

Ahonnan én töltögetek, olyan 20 körüli film van fent 4K-ban, a többi sok ezer simán HD, illetve FHD, DVD, vagy Blu-ray rip.

2019. febr. 26. 12:44
 16/17 A kérdező kommentje:

Ja ezt már próbáltam.A erősítő nem irta ki hogy atmos vagy dolby true hd.Csak hogy DTS vagy dolby.

Én a pc-set kérdeztem hogy értesz e hozzá.

2019. febr. 26. 13:19
 17/17 repulo ***** válasza:
Milyen cucc van a pc-ben?
2019. febr. 26. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!