Milyen médialejátszót vegyek?
Sziasztok.Szeretnék vneni egy médialejátszót.Kritériumok:tudja a 4k-t.Hangformátumk:dolgy true hd,atmos,dts....
Viszonylag árban is elfogadható legyen.
Tudtok ajánlani egyet?
Az onkyo egy házimozi ami tudja a true hd,atmos...
Ez rá van kötve nekem tv-re hdmi kábelal.Igen tudja a arc,cec.Na de nálam okosabb azt mondják hogy a merevlemezről akarok true hd,atmos tartalmu filmeket nézni akkor ugye kell vagy blu ray vagy médialejátszó mivel a tv belső médialejátszója nem tudja ezt kezelni
Vagy esetleg valaki azt is tanácsolta hogy pc-t használjam mint médialejátszó.De ebben már nagyon nem vagyok otthon.
Kipróbáltad, az még nem kerül semmibe?!
Valahogy egész jól elvoltunk mióta lemásztunk a fáról atmos és truehd nélkül is.
Rádugod a vinyót a tv-re, a tv-t a házimozira.
A használatiban megkeresed a tartalom lejátszást és aszerint teszel.
Tömegével vannak 4K filmjeid letöltve 7.1 hanggal?
Ahonnan én töltögetek, olyan 20 körüli film van fent 4K-ban, a többi sok ezer simán HD, illetve FHD, DVD, vagy Blu-ray rip.
Ja ezt már próbáltam.A erősítő nem irta ki hogy atmos vagy dolby true hd.Csak hogy DTS vagy dolby.
Én a pc-set kérdeztem hogy értesz e hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!