Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Sinus live maxilab100 hangfal?

Gaspar89 kérdése:

Sinus live maxilab100 hangfal?

Figyelt kérdés
Sinus live hangfalakrol hallott valaki? Mienek èn meg nem hallottam a márkáról!?

2019. febr. 22. 21:58
 1/3 anonim válasza:
Rosszul kezdődik... sinus=matek=undi=nem jó
2019. febr. 22. 22:36
 2/3 anonim ***** válasza:
én sem hallottam még róla soha az életben, ráadásul google se igazán talál túl sokat, bár ez nem feltétlen jelent rosszat. annyi infót találtam, hogy régi nyugat-németországi gyártmány, úgyhogy én adnék neki egy esélyt, mert azt tudni kell, hogy a nyugat-németek gyártottak eléggé komoly hifi hangfalakat. én személy szerint nem hinném, hogy olcsó hitvány kínai kategória, ha arról van szó, hogy vásárolnál egyet, mindenképp megér annyit, hogy elmenj az eladóhoz és meghallgasd.
2019. febr. 23. 00:25
 3/3 A kérdező kommentje:

Az országban csak hibásat találtam, az eladó nagyon dicséri hogy valami nagyon szolt...Gerade bei #eBayKleinanzeigen gefunden. Wie findest du das?

[link]

Ebayon találtam meg, így komoj cuccnak néz ki

2019. febr. 23. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!