Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen fényképezőgépet vegyek?...

Milyen fényképezőgépet vegyek? Panasonic Lumix jó?

Figyelt kérdés

Ezeket nézegettem: Panasonic Lumix DMC-TZ6, Panasonic Lumix FS30

[link]

De a képzaj kicsit zavar. Ha van Panasonic Lumix géped kérlek írj tapasztalatokat.

2010. júl. 1. 21:51
 1/1 anonim válasza:

Van Panasonic gépem ( DMC LZ8)És én még a 8 mp-elt is soknak találom benne,ha már csak kicsit közelítek vele,már akkor zajos képeket csinál,nemhogy még zoom-funkcióval,egy 5-6 mp-es gép untig elég,a mp-ek száma az csak egy marketing fogás,szóval én nem ajánlom a gépet ami a linkbe van,mert hiába szép,ha ratyi képeket készít...:S

és sajnos ez az összes panasonic-ra igaz,hogy zajosak a képek,persze nem mondom,hogy más gyártók modelljeinél nem,de ott kevésbé.Lassan ott tartunk,hogy nem lehet kapni 5-6 mp-es gépeket,mert minden gyártó minél nagyobb mp-el ellátott gépet szeretne ( vagy próbál) csinálni,és a kisebbeket pedig nem gyártják,vagy elég nehezen szerezhető be.Mondjuk én mostanság nem látok már a boltok kínálatába 5-6 mp-es gépeket...1 év múlva már ott tartunk,hogy lesznek 20 mp-es gépek is,azok meg még ezeknál is katasztrofálisabbak lesznek.

2010. júl. 1. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!