Meddig kell tölteni egy Xbox 360 Play & Charge Kit-et?
Nemrég vásároltam egy utángyártott Xbox 360 Play & Charge Kit-et, ami tartalmazza a töltőkábelt és egy 4800mAh akksit. Viszont sehol sem találtam infót, hogy meddig kéne tölteni, hogy teljesen feltöltsön. Múltkor töltöttem egy 1-1,5 órát, de az kb. 8-10 játékórára volt elég, és a dobozon az szerepel, hogy elvileg 35 játékórát bírnia kéne.
Na most akkor meddig kell tölteni, hogy teljesen feltöltsön? Ha a gép ki van kapcsolva, akkor is tölt ugyan úgy, ha a joy nincs bekapcsolva?
Amíg fel nem töltődik.
Az utángyártott cucc nem tudom, hogy működik.
Az eredeti egy leddel jelzi ha feltöltődött és kikapcsolt állapotban is tud tölteni.
"Amíg fel nem töltődik."
Ha ezt nem mondod, hülyén halok meg. :D
A LED itt is jelen van, tegnap mikor bedugtam pirosan világított, ma reggel már zölden. Mindegy, majd kitapasztalom, hogy mennyi az a töltési idő amivel ki fogja bírni azt a bizonyos 35 játékórát.
Nem értem mit nem értesz.
A teljesen feltöltött állapotnál nem tudod tovább tölteni.
A 35 órát meg nyilván soha nem fogja valós körülmények között bírni, főleg nem valami utángyártott valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!