Xbox One S táp?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Vettem egy Xbox One S konzolt. Működik meg minden, de amikor a beépített táp fölé hajulok akkor lehet hallani hogy a táp mintha sipolna vagy valaki ilyesmi. Ez normális? Ja és hanem nagyon közel hajulok tehát rarakom a fülem a boxra akkor meg nyilván hangosabban hallom.

2019. febr. 21. 05:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Emberileg szánalomra méltó, amikor valaki nem képes belátni, hogy szakmailag hatalmas butaságot firkált, ehelyett csak terel, trollkodik tovább.
2019. febr. 21. 20:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Ehhez is kell érteni.

Másik meg ha a kérdezőnek válaszolt valaki,akkor utánna nem tudom miért kell azt lesni,hogy bárki más rajta kívűl mit válaszolt a kérdezőnek ?

Kap egy korrekt választ azt kész,az hogy a többiek trollkodnak vagy butáskodnak,azzal nem kéne foglalkozni.

Majd a kérdező eldönti,hogy számára mi a hasznos...

Ha itt minden egyes válaszolót ki akarnál oktatni,a kérdésekre való válaszolásokkal együtt,akkor nyomhatnád a gépet 10 monitorral meg 20 billentyűvel egyszerre,egész nap...

2019. febr. 21. 21:06
 13/14 anonim ***** válasza:

"Ehhez is kell érteni."

Az biztos, az undorító trollkodáshoz is kell érteni valakinek.

Nos, én viszont pont az undorító trollokat utálom, ennyi.

Normális ember belátná, hogy tévedett.

De minimum nem szemtelenkedne még azután is, amikor már jól beégette az arcát.

2019. febr. 21. 21:35
 14/14 anonim ***** válasza:

Beláttam,hogy tévedtem,csak nem tettem szóvá,nehogy elbízd magad :-)

Nem írtam,hogy nem hiszem el amit írsz....

Csak nyomtam egy kis mókát..

2019. febr. 22. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!