Mi a véleményetek a Power Dynamics PD-415A aktív hangfalról? Esetleg alternatíva? (Igazából semmi extra, otthoni használatra vennék 2 darabot belőle de sajnos még nem hallottam erről a gyártóról)
Kínai tucat áru.
Megrendeled, kipróbálod, 14 napon belül elállsz ha nem tetszik.
A méreteiből meg a belsőből ítélve, olyan 60W teljesítményű lehet, ahhoz viszonyítva drágának találom.
Köszönöm a véleményed és bocsánat a kérdés megfogalmazásáért.
Igazából tapasztalatokra lettem volna kíváncsi.
Amatőr zenekarként sokféle aktív hangfalat volt alkalmunk kipróbálni, egy dolog a teljesítmény másik a hangzás, és, hogy mire kell.
A PD-415A a 300eFt alatti kategóriában kifejezetten jó vétel. (2019 ben mindössze 100eFt ! )
4 db ot használunk belőle, könnyebb szerelni, mozgatni, mint 2 nagyot, sőt a hangerő is nagyobb.
Felvett teljesítményt mértem, 300-380W ebből leszámítva a hőveszteséget, egyéb áramköri fogyasztást , 230W körüli szinuszos (DIN) teljesítmény körül lehet .
Saccra, a mélyhangszóró 180W a magas 40W ot kap.
Van nagy " 1500W" os 400eFt JBL PA nk is, amúgy az sem szól jobban.
Ha igazán kelelmes telt és izmos mélytatrtományt akarsz mindenképp külön mélynyomó cucc kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!