AZ UPC MediaCardban van nyomkövető?
Ha TV-be teszed a kártyát, TV-k eleve képtelenek visszirányú adásra. Olyat csak a UPC set top box tud, az interaktív szolgáltatások igénybevételéhez szükséges a visszirányú kommunikáció.
Azt viszont nem tudom, hogy egyik TV-ből a másikba szabadon cserélhető a MédiaCard, vagy társítódik hozzá hardveresen, vagy csak újra kell telepíteni, programozni.
Van viszont egy UPC körzeti azonosító is, amit programozásnál meg kell adni. Legalábbis a set top boxoknál biztosan.
MediaCard-ot egyszer telepítettem, ott is voltak valami adatok, de már nem emlékszem pontosan.
"Észreveszik, hogy nem a telepített helyen működik a dekóder kártya?"
Alapvetően a kutyát sem érdekli hogy használod-e vagy sem, se az hogy otthon vagy máshol.
Ha a tévé kezeli, akkor fog működni, egyéb esetben nem.
A régió kód településenként változó, de ez csak az automatikus hangolás miatt érdekes, mert nem mindenhol azonos a frekvencia és csatorna kiosztás.
"A TV nem kezel kártyát."
Még mielőtt belekötne valaki, az első válaszban csak az egyszerűség kedvéért írtam simán kártyát, pláne amúgy is nyilvánvaló, hogy önmagában nem dugható be a TV-be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!