Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » TV-ket, Asztali Monitorokat...

TV-ket, Asztali Monitorokat miért nem vesznek át a vastelepek?

Figyelt kérdés
Mi ennek az oka ? Csak azért kérdezem mert az ilyen helyeken általában kiírják,hogy nem veszik át a tv-ket és monitorokat.

2019. febr. 13. 21:01
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Azt vettem észre,hogy az ilyen vastag régi tv-ket minden útszélen meg lehet találni. Az sem jobb ám ha kidobálják. Ha leadja az ember ott ahol le lehet mit kezdenek vele ?
2019. febr. 14. 17:22
 12/16 anonim ***** válasza:

Konkrétan nem tudom, de bontás után vagy beolvasztják üveggyárban (eközben az ólom is kinyerhető), vagy csak olyan hulladéklerakóba szabadna tenni, ami minden irányban szigetelt.

Ha szabad egyáltalán.

2019. febr. 15. 13:40
 13/16 anonim ***** válasza:

"Ha leadja az ember ott ahol le lehet mit kezdenek vele ?"

Add le ott és kérdezd meg.

2019. febr. 15. 16:51
 14/16 anonim ***** válasza:

"Add le ott és kérdezd meg."

Idefigyelj, már régóta tapasztalom ezen az oldalon, csak eddig nem szóltam, hogy te gyakran ilyen idióta, haszontalan, semmitmondó válaszokat adsz.

De most már kezdesz nagyon unalmas lenni!

Sajnálatos, hogy egyesek itt élik ki magukat, szerencsétlenek.

2019. febr. 15. 17:15
 15/16 A kérdező kommentje:
14 ne idegeskedj ! :) Honnan tudná amúgy ? Ő csak egy dolgozó és az a feladata,hogy átvegye.
2019. febr. 15. 19:11
 16/16 anonim ***** válasza:

Hogy érthetőbb legyen, valójában egy másik témában cseszte fel az agyam, meg előtte egy másikban is ez akadékoskodott velem, ha jól sejtem.

Azért gondoltam, hogy ha úgy, akkor én is tudok másképp viszonyulni...

2019. febr. 16. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!