Megéri nagyobb értékkel Wish-ről rendelni?

Figyelt kérdés
Nyárra kinéztem mindent a Wish-en 30 valahány árú és egy 45.000ft érték körül van. Természetesen utánfizetéssel csinálnám.Megéri vagy rakjam kisebb csomagra? Ki volt hasonló helyzetbe,minden megjött?

2019. febr. 12. 21:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt hiszed, hogy bármilyen külföldi (kivéve 0,001%) webshopból tudsz rendelni utánvéttel, akkor nagyon el vagy tévedve, egyébként meg a válasz: Nem!
2019. febr. 12. 21:29
 2/8 Dragor1985 válasza:
100%
Ahogyan az első is írta, az utánvétet felejtsd el, csak akkor küldik az árut ha egyből ki is fizeted. Nyugodtan megrendelheted egyben mindent amit akarsz mert hiába fizeted ki egyben a teljes rendelést, ahány terméket rendeltél, annyi csomagot fogsz kapni.
2019. febr. 12. 21:42
 3/8 Dragor1985 válasza:
95%
Szabad tudni milyen dolgokat néztél ki? Sajnos tapasztalatból tudom mi az a határ amit már nem szabad onnan rendelni.
2019. febr. 12. 21:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Előre kell fizetni és ha nem ugyanattól a cégtől rendeled, akkor külön fogják feladni az egyes termékeket. Ha egy cégtől többet is rendelsz, akkor úgy érdemes, hogy ne lépd át az Áfa fizetési értékhatárt.

Én rendeltem már egyszerre 7-8 dolgot, valamelyik megjött 2 hét múlva, valamelyik csak 4 hét múlva.

2019. febr. 12. 21:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Az utánvétet most felejtsd el, ilyen nincs külföldi webshop főleg a Wish esetében.

Egyébként akármit nem érdemes megvenni, főleg ruhákat mert java részük nagyon silány anyagból van, és a képen úgymond fel van tuningolva hogy jól néz ki. Persze vannak kivételek amikor tényleg jó a cucc, nyilván minél részletesebb a leírás annál nagyobb a garancia arra hogy azt kapod amit vársz de így is van buktatója.

Én például soha nem veszek ruhát ilyen helyről. Barátnőm eddig egy szoknyát vett magának meg egy felsőt amivel befürdött mert a felső bár jól nézett ki, első mosás után már kiment a színe szinte nagyon fakó lett és az anyag is jóval merevebb, és a gumírózott részei szinte szét pattogtak. Bár a szoknyája sokáig bírta az mondjuk jó volt, de a cipzár része az kb 2 húzás után szét ment, de az anyám elég ügyes varrónő így pikk pakk megcsinálta.

Viszont vett ezen kívül egy hosszú ujjú fürdőruhát. Attól csodát nem várt mert egyrészt elég olcsó is volt, másrészt azt eleve egy alkalomra tervezte csak felvenni kipróbálás céljából hogy milyen lehet, és mennyire védi a testét a leégés ellen. Ahhoz képest elég sokat hordta és viszonylag jól bírta a dolgokat. Mostanság már csak akkor veszi fel ha csónakkal megyünk horgászni és a napon vagyunk egész nap, mert az ő bőre elég kényes, viszont ha bevizezi akkor teljesen jó ha meleg van.

2019. febr. 12. 21:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Rendelt meg kisebb adagokban, és wishen nincs utánvét. Kifizeted és postázzák.

Én 10 napja rendeltem smink ecseteket megjött de 27 napja várok egy telefontokra.

2019. febr. 12. 21:57
 7/8 anonim ***** válasza:

"Természetesen utánfizetéssel csinálnám."

Az utánfizetés itt úgy működik, hogy a rendelés után jön a fizetés. Ha ez megvan, akkor postázzák a megrendelt hulladékot a megadott címre.

2019. febr. 12. 23:34
 8/8 anonim ***** válasza:
wish nincs utánvétel csak ugy van hogy azonal fizetsz ,és ha átlépsz egy összeg határt akkor még vámkezelés is jön rá.
2019. febr. 13. 04:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!