Blu-ray lejátszókért mekkora a kereslet? Megéri gyártani őket? Van kereslet rájuk?
Figyelt kérdés
blu-ray ,disc,blu-ray lejátszó,film,mozi,2019. febr. 11. 17:20
1/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat azt ne nézzétek a kulcsszavakat rossz helyre írtam szóval azt ne nézze senki se
2019. febr. 11. 17:21
2/7 anonim válasza:
10 éve a piacon van, sosem terjedt el. Maga az optikai lemez is már kihaló formátum, és a neten online streaming a feltörekvő szabvány.
Nullához közelinek mondanám a keresletét.
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor miért árulják még mindig ? nem reklámozok ,de emagon is van nem kevés
2019. febr. 11. 17:44
4/7 A kérdező kommentje:
amúgy nagyon drága.
2019. febr. 11. 17:55
5/7 anonim válasza:
Home cinema fanok használják. Ennyi. Meg páran akik azt hiszik a plasztikorong még jó
6/7 repulo válasza:
Miért lenne drága?
Amikor az első dvd lejátszók valamivel 2000 előtt megjelentek itthon, messze 200.000 forint felett volt az áruk mégis elterjedt.
Lehet hogy én vagyok béna, de az új tv-új pc pároson 7 hónap volt elérni hogy minden filmet kadenciahelyesen játsszon le.
Aki az ezzel járó idegbajt el akarja kerülni és a lemezeket ki tudja fizetni, annak biztosan megéri. :-)
7/7 anonim válasza:
Hágyszor teszed még fel ezt a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!