Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a véleményetek a syma x5sw...

Mi a véleményetek a syma x5sw drónról, érdemes megvenni?

Figyelt kérdés

2019. febr. 9. 10:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy csomó videó van fenn róla a youtube-on. Megnézed aztán eldöntöd, hogy kell-e annyiért amennyit kérnek érte. Mi mit tegyünk még hozzá?
2019. febr. 9. 11:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Arra lennék kíváncsi hogy milyen minőségű.
2019. febr. 9. 17:19
 3/6 anonim ***** válasza:

a videó jelet mobilra küldi tehát kb. 1 másodpercet késik, vezetni szörnyű vele, pontosítani h mit videóz még elmegy. az x5c-hez amúgy több az alkatrész ebből a szempontból az a jobb de az csak sd kártyára vesz nem küldi a jelet képernyőre.

messze nem profi gép, cserélni kell a motorjait is mert fogyóárú.

na de ezért olcsó.

személy szerint x5c-t vennék s ahhoz meg 5.8 GHz-s monitoros kamerát na de az kb mégegyszer ennyi.

2019. febr. 9. 20:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm a választ.
2019. febr. 9. 21:26
 5/6 gyuux válasza:

nekem x5c volt, sok hiba volt a hajtóművel és a motorral. lomha. vettünk egy h31-et azzal nem volt sok gond, pedig nyüstöltük.

[link]

videó:

https://www.youtube.com/watch?v=xAKOUFKkuvA

vettünk hozzá fpv kamerát, amin, nem csúszott el a kép.

2019. febr. 11. 22:10
 6/6 anonim válasza:
Szia, szerintem kezdésnek tökéletesen megfelel. A kameráról ne várj sokat, annak idején nekem is voltak elvárásaim, de amikor meglátta a videót amit rögzít, hát az használhatatlan. Csak arra jó, hogy lásd hova mész, meg max 1-2 képre. Az is jó benne, hogy ha elromlik esetleg egy motor, vagy valami, tudsz újat rendelni minimális összegért, és a szerelést is gyakorolhatod. Amúgy egy jó játék gép, akksik is, ha Kínából rendeled már 1000Ft körül kapsz(/db). Hogy meg e éri, azt te döntsd el, ha csak játszani akarsz, akkor jó (bár egy x5c olcsóbb, és hasonló minőségű). Ha kamerázni is akarsz vele, akkor minimum egy Tello (30 000Ft) és abban már van szenzor meg okos funkciók, meg a kamerája is elfogadható. Ha viszont komolyan gondolod a videózást/fotózást, akkor minimum egy Dji spark (100 000Ft) vagy pedig egy Hubsan Zino (hosszabb ideig és meszebb repül (110 000Ft). Tehát szerintem IGEN, kezdésnek megéri.
2019. febr. 16. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!