Inkább vegyek gamer számítógépet, mint laptopot?
Figyelt kérdés
Árban kb ugyan ott lennék (mert kéne monitor meg minden szval a gép még drágább is) de ez nem nagyon érekel,inkább az,hogy mennyire ajánlanátok egy laptopot játszásra? Informatikusként elkerülhetttlen lesz vennem...valamit, csak még nem döntöttem. Gondolom néha (vagy lehet gyakran) vinnem kéne magammal egy laptopot amin a dolgaimat végzem, de szeretnék játszani is szabadidőmben, és nyílván nem szeretnék venni 2 eszközt, szóval gondoltam rá,hogy vennék egy gamer laptopot,amit vihetek magammal és tök jól futtatja a "kötelező" programokat amiket használnom kell,meg jól lehet rajta játszani is. Csak ugye a laptopok nem kifejezetten játékra lettek kitalálva. Mondjuk mint írtam,egy kifejezetten gamer laptopot szeretnék venni (200,akár300ezerkörül) csak kicsit félek,hogy hamar tönkremenne ha sokat jászok vele sok fajta játékkal. Ha olyan vennék,aminek lehet cserélni a részeit, akkor az tök jó lenne,nem? Meg mi a véleményetek egy i5-ös prociról bele? Mivel már azzal is elég gyakran neveznek "gamernek" egy laptopot, de akkor vegyek inkább i7est hosszabb távra, vagy mindegy,majd max késöbb is ráérne egy i7 bele?2019. febr. 1. 20:44
11/15 A kérdező kommentje:
Akkor tudnátok ajánlani egy párat? Vagy leírni még hasonló dolgokat amire oda kéne figyelnem, mert anélkül nem sokat érne? Pl forrasztott vagy forrasztatlan procis legyen, és miért?
2019. febr. 5. 08:10
12/15 anonim válasza:
Na figyelj, ami fontos hogy olyan laptopot semmiképp se vegyél amiben INTEGRÁLT vidikari van mert az egy semmi nem is értem 300 k ért hogy árulhatnak így laptopot semmiképp se vegyél olyat amiben integrált van.
13/15 anonim válasza:
Tessék nem sokaig keresgettem de ez 100x jobb mint amit kinéztél
14/15 anonim válasza:
Vagy itt nézelődj aztán max ki lesed a típust és megrendeled mashonnan ha máshonnan szeretnéd
Ezekben van videokartya némelyikben ssd is
15/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom....így akkor lehet csak jobb döntés lenne egy gép, mivel a laptop az árához képest ezek szerint elég használhatatlan és csak annyival jobb kicsit hogy hordozható de nagyon szükségem lenne arra se hogy hordozzam. Szóval köszönöm a válaszokat, mondjuk még mindig valamennyire meggyőzhető lennék, bár az eddigiek szerint inkább hanyagolnom kéne a laptopot.
2019. febr. 10. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!