Szvitek96 kérdése:
Adott egy spire számítógép. Miért nem működik?
Figyelt kérdés
Nos, már régebb nem volt használva, Windows problémája volt, újra kellett volna tenni rá, de elmaradt. Most megszeretnem javítani , de egyszerűen a hdmi kábel nem viszi át a képet a tvre. A számítógép elindul. Több tévén is próbáltam már, és egy új hdmi-t is vettem de semmi. Mi lehet a probléma?2019. jan. 31. 15:06
1/5 anonim válasza:
Lehet videokártya nem működik?
Add be szervizbe teszteljék ki.
2/5 anonim válasza:
Biztos elindul az? Attól hogy felbúg még nem biztos, hogy el is indul. Videokártyát ellenőrizd első körben vagy vedd ki és próbáld meg az alaplapival. Ha így sincs kép köss egy hangszórót az alaplapi hátsó kimenetre, lehet ott kiad hibakód jelzést, de találkoztam olyannal, ami hangmintákat tartalmazott ami bemondta, hogy mi a baj. Ha annyira régi, akkor egy PC speakert kell rákötni, mert azok még ott tudják kicsipogni magukból, hogy mi a baj.
3/5 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönom a válaszokat, nem régi az egész cucc max 3 éves
2019. jan. 31. 16:42
4/5 repulo válasza:
Ha már úgy is szétszeded, én azért az alaplapi elemet is kicserélném a helyedben, hátha minden beállítást elfelejtett.
5/5 anonim válasza:
Bízd olyanra aki ért hozzá.
Hidd el, megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!